En compliment del Reial Decret-llei 13/2012 informem que fem servir cookies de tercers amb objectius analítics així com
una cookie pròpia per a recordar la seva decisió de no mostrar més aquest avís. Si està d'acord clicki aquí D'acord Més informació


21 aniversari de GreenBit

Aliances i certificacions de GreenBit

HP Preferred Partner

Virtualització aplicacions

POLÍTICA DE PRIVACITATEn compliment amb la llei 34/2002, de l'11 de juny, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI), i de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, GreenBit S.L. l'informa de que disposa d'una política de protecció de dades que garanteix la privacitat i la confidencialitat de les dades de caràcter personal que Vostè ens proporciona en el marc d'una possible relació contractual.

Les dades personals seran objecte de tractament automatitzat I introduïts en un fitxer que te com a única finalitat la gestió comercial de les relacions contractuals establertes entre la nostra Companyia i els seus Clients. GreenBit,S.L. ha adoptat tots els nivells de seguretat de dades personals legalment requerides.

Conforme a la legalitat vigent, el fitxer automatitzat està inscrit en el Registre General de Protecció de Dades. El seu administrador i destinatari únic es GreenBit S.L., amb domicili social al carrer Tuset, 23-25, 2on 5a de Barcelona (08006), i amb adreça de correu electrònic greenbit@greenbit.es.

En qualsevol moment, Vostè pot exercitar el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals emmagatzemats en el fitxer automatitzat comunicant-nos-ho a la adreça proteccion_datos@greenbit.es.

Per altra banda, GreenBit, S.L. manté un canal gratuït de comunicació electrònica amb totes aquelles persones, empreses i Corporacions que desitgin estar informades sobre el sector de les Tecnologies de la Informació. El nostre equip de col·laboradors selecciona les noticies més rellevants sobre les darreres novetats tecnològiques : events, novetats, ofertes...., tant de la nostra Companyia com del sector TI, amb la finalitat de mantenir periòdicament informat a tots els que així ens ho demanin. Les adreces de correu electrònic que permeten de mantenir aquest canal de comunicació es troben agrupades en una llista de distribució associada al fitxer anteriorment esmentat, disposant, per tant, de totes les garanties pel que fa referència a la protecció de dades de caràcter personal.

Acceptant la Política de Privacitat de GreenBit, S.L., accepta rebre per mitjans electrònics i/o postals informació comercial i de productes i serveis de GreenBit, S.L.. En cas de desitjar donar-se de baixa, pot enviar un correu sol·licitant-ho a borrame@greenbit.es i serà donat de baixa de forma immediata.