En compliment del Reial Decret-llei 13/2012 informem que fem servir cookies de tercers amb objectius analítics així com
una cookie pròpia per a recordar la seva decisió de no mostrar més aquest avís. Si està d'acord clicki aquí D'acord Més informació


21 aniversari de GreenBit

Aliances i certificacions de GreenBit

HP Preferred Partner

Virtualització aplicacions

SUSE
Advanced Business Partner de SUSE LINUX con un equipo de expertos LPIs y CLPs

A GreenBit Tecnologies de la Informació com a Suse Linux Advanced Business Partner, oferim des de Barcelona serveis de consultoria, instal·lació, administració i migració en Suse Linux.

Oferim els següents serveis d'alt valor afegit amb SUSE Linux:


Suse Linux Enterprise Server per a servidors:

Suse Linux Enterprise Server suporta oficialment més de 10.000 aplicacions ISV de tercers, des de bases de dades a entorns de producció de milers d'usuaris, fins a aplicacions per a e-commerce, ERP, servidors de correu electrònic, servidors de fitxers, d'impressió i web.

SUSE ha optimitzat SUSE Linux Enterprise Server per a funcionar de forma òptima amb Hyper-V i vSphere. Tant Microsoft com VMware recomanen exclusivament SUSE per a utilitzar els seus productes de virtualització en servidors Linux.

Suse Linux Enterprise Desktop per a escriptoris:

Amb Suse Linux Enterprise Desktop no necessita migrar tota la seva infraestructura es tracta del escriptori Linux més interoperable que existeix actualment. A continuació es mostren alguns exemples d'aquesta interoperabilitat: