En compliment del Reial Decret-llei 13/2012 informem que fem servir cookies de tercers amb objectius analítics així com
una cookie pròpia per a recordar la seva decisió de no mostrar més aquest avís. Si està d'acord clicki aquí D'acord Més informació


21 aniversari de GreenBit

Aliances i certificacions de GreenBit

HP Preferred Partner

Virtualització aplicacions

BITDEFENDERBITDEFENDER PARTNER

A GreenBit Tecnologies de la Informació, com a Partner de Bitdefender, oferim des de Barcelona solucions de seguretat per als seus Sistemes Informàtics.

Oferim els següents serveis d’alt valor afegit amb Bitdefender:


Les solucions de Bitdefender són ideals per al seu negoci:


A continuació es mostren amb més detall algunes de les solucions de Bitdefender amb les que podem ajudar-lo:

Bitdefender Safepay™
Gràcies a Bitdefender Safepay™ les planes web que tracten temes sensibles s’obriran en un navegador web especial, segur e independent. D’aquesta manera podrà evitar que persones malintencionades facin un ús fraudulent d’informació important.

Bitdefender Antirobatori
Li permet localitzar, bloquejar o eliminar totes les dades dels seus ordinadors portàtils en el cas de que siguin perduts o robats, evitant així que informació confidencial pugui arribar a mans no desitjades.

USB Immunizer
Amb USB Immunizer augmentarà molt la seguretat dels seus dispositius USB ja que evita que es traspassin virus i altre tipus de malware a la unitat.

Active Virus Control
Es tracta d’una tecnologia que assenyala les activitats sospitoses que es produeixen en un equip, durant la seva execució, de forma dinàmica.

Filtre de Tallafocs
Ofereix una monitorització continua de les connexions a internet evitant accessos no desitjats, tant en xarxes cablejades com en xarxes Wi-Fi.

Bitdefender Antiphishing
Analitza i bloqueja llocs web que realitzin pràctiques de phishing o algun altre tipus d’accions fraudulentes relacionades amb targes de crèdit.