En compliment del Reial Decret-llei 13/2012 informem que fem servir cookies de tercers amb objectius analítics així com
una cookie pròpia per a recordar la seva decisió de no mostrar més aquest avís. Si està d'acord clicki aquí D'acord Més informació


21 aniversari de GreenBit

Aliances i certificacions de GreenBit

HP Preferred Partner

Virtualització aplicacions

CITRIX


CITRIX SILVER SOLUTION

A GreenBit Tecnologies de la Informació, com a CITRIX Silver Solution Partner, oferim des de Barcelona serveis de virtualització per a la seva companyia.

Oferim els següents serveis d’alt valor afegit amb CITRIX:


Citrix és una gran opció per a empreses petites i mitjanes que desitgin virtualitzar els seus escriptoris per a simplificar la seva infraestructura informàtica i reduir costos, millorar la col•laboració i la productivitat dels equips de treball, tot amb gran seguretat.

Les solucions citrix permeten:

Simplificar les TI facilitant als administradors de la plataforma la possibilitat de crear llocs de treball virtuals amb qualsevol dispositiu i a qualsevol lloc.

Reduir costos gràcies a la implementació de llocs de treball virtuals, amb diferents dispositius de més baix cost, sense necessitat de crear-los necessàriament en PC’s.

Millorar la mobilitat, col·laboració i productivitat dels equips al permetre’ls treballar amb una major flexibilitat horària i ubicacional.