En compliment del Reial Decret-llei 13/2012 informem que fem servir cookies de tercers amb objectius analítics així com
una cookie pròpia per a recordar la seva decisió de no mostrar més aquest avís. Si està d'acord clicki aquí D'acord Més informació


21 aniversari de GreenBit

Aliances i certificacions de GreenBit

HP Preferred Partner

Virtualització aplicacions

TREND MICRO


BRONZE ACCREDITED PARTNER

A GreenBit Tecnologies de la Informació, com a Partner de Trend Micro, oferim des de Barcelona solucions de seguretat per als seus sistemes informàtics.

Oferim els següents serveis d’alt valor afegit amb Trend Micro:


Tots els seus dispositius protegits
Amb Worry-Free Business Security Advanced pot protegir dispositius Windows y Mac.

Simplicitat d’ús
Worry-Free Business Security Advanced s’instal·la de forma fàcil i ràpida al servidor local sense tenir coneixements avançats. La seva consola Web habilita la gestió de la protecció dels dispositius, sense necessitat de disposar d’una consola d’administració instal·lada localment, a l’equip de l’administrador, facilitant així el seu manteniment.

Protecció quant a virus i altres amanaces Web
Gràcies a la solució de Trend Micro és possible bloquejar i en el cas de que sigui necessari, des instal·lar automàticament tot tipus de malware i amenaces (rootkits, spyware, virus, phishing, enginyeria social...).
Worry-Free permet evitar, a més, que s’enviï informació sensible mitjançant el correu electrònic així com un filtre antispam i antivirus per al correu que bloqueja els elements maliciosos molt abans de que arribi als seus servidors de correu.
I tot això sense afectar al rendiment de l’equip, consumint pocs recursos de sistema.

Servei de vigilància mundial
El servei Trend Micro Smart Protection Network fa més potent a Worry-Free Business Security. El sistema reuneix, cada dia, milions de dades sobre amenaces, que un cop analitzats, són col·locats al núvol.
Des d’aquell moment la resta de productes de Trend Micro consulten aquesta informació evitant que les amenaces més actuals puguin accedir als equips de la seva companyia.