En compliment del Reial Decret-llei 13/2012 informem que fem servir cookies de tercers amb objectius analítics així com
una cookie pròpia per a recordar la seva decisió de no mostrar més aquest avís. Si està d'acord clicki aquí D'acord Més informació


21 aniversari de GreenBit

Aliances i certificacions de GreenBit

HP Preferred Partner

Virtualització aplicacions

SERVEISA GreenBit Tecnologies de la Informació, oferim cobertura integral de totes les necessitats informàtiques que pugui plantejar qualsevol organització. L'objectiu de la nostra oferta es proporcionar serveis globals i complementaris per tal de reduir els esforços econòmics i logístics que representa la contractació de diferents proveïdors. Aquests son els nostres serveis:


SERVEIS INTEGRALS


PRODUCTES TECNOLÒGICS

A GreenBit Tecnologies de la Informació posem a disposició dels nostres Clients un ampli coneixement adquirit pel nostre equip humà respecte al mercat tecnològic, cada dia mes complex, evolucionat i dinàmic. La capacitat d'innovació tecnològica de GreenBit Tecnologies de la Informació està reforçada per les aliances que mantenim amb els principals Productors i Fabricants del sector.


SOLUCIONS DE GESTIÓ

GreenBit Tecnologies de la Informació posa a la seva disposició la seva dilatada experiència en la implementació d'aplicacions de gestió per tal de cobrir totes les seves necessitats:


SERVEIS INTERNET

L'aliança estratègica de GreenBit Tecnologies de la Informació amb COLT TELECOM – corporació líder en el sector de les telecomunicacions - ens permet oferir serveis d'alt nivell tecnològic:


FORMACIÓ

A GreenBit considerem que una oferta integral de serveis TIC es complementa amb la necessària formació que fa possible l'efectiva adquisició per part del Client de les competències relacionades amb els serveis implementats.
Oferim formació a mida i personalitzada, tant per el que es refereix al contingut com a l'horari i calendari
El Customer Training pot realitzar-se en les pròpies oficines del Client o en les aules de GreenBit Tecnologies de la Informació.

La nostra especialització es centra en: