GreenBit Tecnologies de la Informació és una empresa de serveis IT de valor afegit, ubicada a Barcelona. Som Partners Certificats de Fortinet. Comptem amb un equip d’experts certificats capaços de facilitar les millors solucions.

Les organitzacions de tamany mitjà tenen els mateixos reptes i necessitats fonamentals de securització que les organitzacions de gama alta. Augmenti el rendiment de la seva xarxa, la densitat de ports per a comptar amb una segmentació de xarxes més gran i obtingui un control de seguretat sofisticat mitjançant la consolidació de la seva infraestructura de seguretat.

Fortinet, líder mundial en seguretat ofereix solucions extrem a extrem, donant resposta a necessitats tan bàsiques com el control d’aplicacions, control per grup/usuari del seu Active Directory, control de l’ample de banda d’Internet, barreres de seguretat com antivirus, IPS, DLP, Webfilter, etc… A més d’una solució integrada wireless i accés segur SSL de doble factor d’autenticació per a la seva empresa.

Per això, dins del nostre portfoli de solucions i gama d’equipament li oferim a continuació una sèrie de models que s’adapten específicament a la seva companyia.

Altres productes Fortinet: 

FortiCloud: 

FortiCloud és un servei de retenció de logs i gestió de la seguretat per als firewalls FortiGate. Li ofereix una eina de retenció de logs i anàlisi de tràfic sense necessitat d’instal·lar software o hardware addicional. Le proveeix un subconjunt de les característiques de FortiAnalyzer i FortiManager:

Visibilitat i tràfic d’aplicacions
Monitorització i alertes en temps real
Retenció de Logs
Gestió de la configuració

FortiAP: 

Els punts d’accés Wireless FortiAP ofereixen accés LAN i wireless segur i integrat per a la seva empresa. Ofereixen un accés a la xarxa wireless rendible i senzill, essent una solució ideal per a estendre la seva plataforma de seguretat de xarxa FortiGate. Amb models dissenyats tant per a petites com per grans empreses, FortiAP ofereix polítiques de seguretat consistents tant a xarxes cablejades com wireless.

FortiAP fa servir la tecnologia líder 802.11n per a proveir fins a 300 Mbps de rendiment wireless per ràdio, als espectres de 2.4 i 5 GHz. Fortinet també proveu un punt d’accés IP67, per als entorns industrials i d’exteriors més exigents.

Amb una fina integració entre els controladors Wireless FortiGate i els Punts d’Accés FortiAP, la premiada seguretat de Fortinet ara s’estén fàcilment a la LAN Wireless. Aquesta única barreja de seguretat i wireless ofereix una complerta visibilitat i control de tots els clients de la xarxa. Els punts d’accés FortiAP redueixen finalment l’accés de xarxa i la seguretat TCO simplificant la configuració i gestió de la LAN wireless.

FortiWeb: 

El Firewall d’aplicacions web FortiWeb ofereix una protecció d’amenaces per capes per a mitjana i gran empresa. FortiWeb protegeix les seves aplicacions d’atacs i pèrdua de dades. Fent servir tècniques avançades per a oferir protecció bidireccional envers fonts malicioses, atacs Dos i amenaces sofisticades com “SQL injection” i “Cross-site scripting”.
La plataforma FortiWeb li ajuda a prevenir robatoris d’identitat, frau financer i denegació de servei. Entrega la tecnologia que necessita per a monitoritzar i forçar el compliment de normatives governamentals, millors pràctiques industrials i polítiques internes.